Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!



Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!
Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!

ProbeTalk.com Forums

  ProbeTalk.com Forums > Vendor Support and Contact > Former Vendors > Cyborgzero Racing Technologies

Cyborgzero Racing Technologies Cyborgzero Racing Technologies

 
 
June 21st, 2005, 02:22 PM   #51
andysblowngt
Guest
 
: Oct 2004
: in da /x\ipoc fixing my car
: 3,934
We need some pics of it asap lol even if the welds look bad who cares.
 
June 21st, 2005, 02:32 PM   #52
MonoxideChild
POC Mod
 
 
: Jul 2002
: Rockford, IL.
: 39
: 17,228
:
same one pat... same one same problems

BTW that car (my 94) has a new IM on it now, shouldda been at 3m foo
i thought it wasnt bad on your car, and it seriousely changed the exhaust note, by far the best sounding kl ive ever heard
__________________
PaTricK


~ 92 PGT, 97 KL MTX 626, 05 Mazda6, 13 Mazda CX9, 09 Kia Sportage 4x4 v6 ~
 
June 21st, 2005, 02:50 PM   #53
veltpak6
Registered User
 
: Dec 2002
: Toronto
: 39
: 1,229
yea where are the pictures??? eh ??????
 
June 21st, 2005, 03:27 PM   #54
Winter.Raven
Senior Member
 
: Nov 2003
: 2,058
actually, im using pheno spacers on there, so I am using the outlaw engineering ones that come with the kit.

i think i am having some spark issues as well, i need to take care of them before i dyno it. No use in getting a dyno on 5 cylinders.

my idle problems for the most part are solved. It only dies occasionally, after a few minutes of idleing. im going to have it surfaced at a machine shop in a few weeks. All the welds are fixed, it doesnt look real great, but who cares.
 
June 21st, 2005, 03:29 PM   #55
Winter.Raven
Senior Member
 
: Nov 2003
: 2,058
hehe pics......alright, ill do it right now cause i love you guys
 
June 21st, 2005, 03:32 PM   #56
Winter.Raven
Senior Member
 
: Nov 2003
: 2,058
14 pics upcoming
 
June 21st, 2005, 03:57 PM   #57
andysblowngt
Guest
 
: Oct 2004
: in da /x\ipoc fixing my car
: 3,934
:
14 pics upcoming


ima wait even know i have 56k
 
June 21st, 2005, 05:04 PM   #58
Winter.Raven
Senior Member
 
: Nov 2003
: 2,058
they are up there for ya
 
June 21st, 2005, 08:00 PM   #59
stinkyP
Supercharged Member
 
: Nov 2003
: I the Lab
: 1,445
Where are the pictures again ??
I just want to shamelesly steal the design
What is it made of ? Steel or alu ?
Maybe the next prototype will be out of carbon fiber ? Way easier than wealding aluminum..
__________________
2007 Cobalt SS/SC
1994 GT, MX3 FW, Stage II CM, Borla, headers, STS
 
June 21st, 2005, 08:41 PM   #60
andysblowngt
Guest
 
: Oct 2004
: in da /x\ipoc fixing my car
: 3,934
thats what i was doing, but i already have a pic of the ones that are supposed to be made, there in the pics forum
 
June 22nd, 2005, 07:48 AM   #61
veltpak6
Registered User
 
: Dec 2002
: Toronto
: 39
: 1,229
hey Winter.Raven.. you idle sucks. probably not because of a vacuum leak, (surprisingly enough) but because your VAF is pointing downward. Trust me
 
June 22nd, 2005, 11:03 AM   #62
FMOS Racing
Guest
 
: Jul 2001
: Indianapolis, IN
: 54
: 647
:
hey Winter.Raven.. you idle sucks. probably not because of a vacuum leak, (surprisingly enough) but because your VAF is pointing downward. Trust me


I had never considered that before, but I bet you're absolutely right. That spring is setup to work horizontally.
 
June 22nd, 2005, 12:40 PM   #63
Winter.Raven
Senior Member
 
: Nov 2003
: 2,058
nope, that wasnt the problem....i fixed the idle. i tightened down the IM when it was hot, and I replaced my o2 sensor.....it wasnt screwed in, i twas just sort of laying in there....as soon as I screwed that in my idle improved quite a bit. HA!

but yes, I fixed the vaf. it was just like that for the pics. i am fixing my whole intake setup tonight
 
June 22nd, 2005, 01:35 PM   #64
veltpak6
Registered User
 
: Dec 2002
: Toronto
: 39
: 1,229
:
nope, that wasnt the problem....i fixed the idle. i tightened down the IM when it was hot, and I replaced my o2 sensor.....it wasnt screwed in, i twas just sort of laying in there....as soon as I screwed that in my idle improved quite a bit. HA!

but yes, I fixed the vaf. it was just like that for the pics. i am fixing my whole intake setup tonight

oh. well then......
 
 

« | »










ProbeTalk.com is not affiliated in any way with the Ford Motor Company, the Mazda Motor Corporation, or any subsidiaries of either company.
All views and opinions expressed on this message board are those of the author and not the owners of ProbeTalk.com.