Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!



Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!
Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!

ProbeTalk.com Forums

Go Back   ProbeTalk.com Forums > Tech Section > 2nd Gen (93-97) I4 2.0L

2nd Gen (93-97) I4 2.0L Discussion of Maint Issues for I4

Reply
 
Thread Tools
Old May 26th, 2012, 09:00 PM   #26
Amopower
Donating User
 
Join Date: Apr 2000
Location: Suffolk, VA
Age: 49
Posts: 600
Check my post #15...the original link has been dead for a few years now.
Amopower is offline   Reply With Quote
Old October 16th, 2012, 07:24 PM   #27
strtmknx
Search Impaired
 
Join Date: Oct 2012
Location: StLMO
Posts: 50
Here's a fun one for you: http://forums.probetalk.com/showthread.php?t=1701310989
strtmknx is offline   Reply With Quote
Old October 5th, 2013, 06:54 PM   #28
1993FP
Newbie
 
Join Date: Jun 2013
Location: 570, PA
Posts: 15
I might be a little late on this post but I had an idling issue and replaced the distributor and it runs great!
__________________
1993 Ford Probe


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
1993FP is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2016, 10:55 AM   #29
bldrunrblkout
Newbie
 
Join Date: Feb 2016
Location: Virginia
Posts: 15
So I was reading this thread. I have kind of a idle issue. Didn't want to make a new thread an get chewed, anyway. I changed maf helped a lot. I thought it was a connection problem cause if I hit brakes or turn lights on at times idle dies down for a sec an come back up. It use to die down a lot before I swapped that. I also out a new alternator on. An just put a kl fuel regulator an it still does it. Its more of a misfire. I sealed spark plugs like 2 days ago. An still has a small miss. I just listened to it idle an I hear a tick. Alnostblike a valve tick but sounds like a injector. Cyl3 to be exact. That spark plugs was whit chalky sign of leaning out if I'm not mistaken? Could that be my issue. An how would I know for sure if it is injector issue?
__________________
Ford probe4banger
Vw gti
Kawi zx6e
bldrunrblkout is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.

ProbeTalk.com is not affiliated in any way with the Ford Motor Company, the Mazda Motor Corporation, or any subsidiaries of either company.
All views and opinions expressed on this message board are those of the author and not the owners of ProbeTalk.com.