Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!



Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!
Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!

ProbeTalk.com Forums

Go Back   ProbeTalk.com Forums > Photography, Video, Photoshop > Probe Pic & Video Post

Probe Pic & Video Post Post your PROBE-RELATED pics and Videos here!

Reply
 
Thread Tools
Old May 9th, 2018, 06:11 AM   #1
ivinklze
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 19
Black rampage

Hello PGT lovers,

I have a 93 PGT black, I have owned this car for 3 years, been working on it since the day I got it, done a lot of work to it, and now I'm coming across starting issues, I have no knowledge with wires, I'm looking for a hand on finishing her up , I'm located in CT anyone around my area contact me, with questions.

Mods


KLZE motor
550cc injectors
250 fuel pump
.63 turbo
tial waste gate
Tial blow off
9lbs flywheel
stage 3 clutch
36 adjustable suspension
Kingfab6 control arms Front and rear
kingfab6 motor mounts
racepac cluster
https://ibb.co/hJMduS
https://ibb.co/jB5z17
https://ibb.co/b1Vz17

I'm looking for help getting my PGT to start and run , if you think you could help another fellow probe lover please contact me.
ivinklze is offline   Reply With Quote
Old May 9th, 2018, 09:28 AM   #2
J_Unit
Donating User
 
Join Date: Dec 2014
Location: IL
Posts: 235
I'd help if i was closer, but sounds like you need the help of one of the boards megasquirt members. Did you get the MSPNP unit or did you wire it all up yourself? Is the motor cranking? Are you missing spark or fuel?
J_Unit is offline   Reply With Quote
Old May 9th, 2018, 10:08 AM   #3
ivinklze
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 19
hey what up J unit, me too and I bought Ms over the phone gave them year make and model of car and engine, and I'm getting no fuel pressure, it does crank and fuel is lean at 17.00, I'm guessing the fuel pump is not powering up, and on the harness there is a 10 pin plug by where throttle body is that is unplugged I thought these klze swaps were all plug n play, my question is does that have anything to do with malfunctions towards fuel pump turning on and off, I did try to jump FP to turn pump on when ign is on but nothing.
ivinklze is offline   Reply With Quote
Old May 9th, 2018, 10:46 AM   #4
J_Unit
Donating User
 
Join Date: Dec 2014
Location: IL
Posts: 235
I'm not aware of any 10 pin plug by the throttle body. Are you talking about the ground cable that connects to the top of the transmission? That very well could be the reason for it not starting if that is not connected. Can you take a pic of the connector you are talking about?
J_Unit is offline   Reply With Quote
Old May 9th, 2018, 01:22 PM   #5
ivinklze
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 19
I'm going over the shop tomorrow and ill upload a picture, this plug is yellow inside 10 pin and sits under TB its unplugged I traced it and some lines do go back to the ecu. I'm just not sure what is going on with the harness but sure is the oem harness just doing something wrong .
ivinklze is offline   Reply With Quote
Old May 9th, 2018, 04:49 PM   #6
yellowrob
Donating User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Pure Michigan
Age: 34
Posts: 1,946
Yes, I'd also like to see the connector. They're should be one large yellow one down there, the connection for it is on the harness it's self.. And an orange one as well if the car was ever an automatic. There is also a large yellow one that comes from the TB direction of the harness but gets brought up to just right behind the battery next to the diag box.
__________________
Some people are living life and some people are just living.
yellowrob is offline   Reply With Quote
Old May 10th, 2018, 08:55 AM   #7
ivinklze
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 19
hey whats up guys I'm back with more pictures

https://ibb.co/i6VDBJ

https://ibb.co/eHQKkd

https://ibb.co/cqkfrJ

https://ibb.co/n6oddy

these are on the front drivers side of vehicle
keep in mind I took out cruise control, can tank .

Last edited by ivinklze; May 10th, 2018 at 08:57 AM.
ivinklze is offline   Reply With Quote
Old May 11th, 2018, 07:50 AM   #8
J_Unit
Donating User
 
Join Date: Dec 2014
Location: IL
Posts: 235
Wow, I didn't expect to see something I'm unfamiliar with. I've had the motor out and in and never touched whatever connectors those are.

Does the plug in the lower right of https://ibb.co/eHQKkd (kind of looks like these could be ignition wires, i think the colors changed from 93 to 95) plug into https://ibb.co/n6oddy ?

Do you have this guy here plugged in by the fuse box?
http://gashware.com/probe/plugs/a.jpg http://gashware.com/probe/plugs/b.jpg

Not exactly sure what its for really i'd need to check out a diagram but it looks important lol. Looks like ignition wires.

Last edited by J_Unit; May 11th, 2018 at 07:56 AM.
J_Unit is offline   Reply With Quote
Old May 11th, 2018, 10:00 AM   #9
ivinklze
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 19
I got those plugged in but I can always try and change them around and see what happens even with the diagram I was unable to figure it out, I thin it is important I just cant figure them out I'm going try and take more pics tody see if changing them around will solve the issue. if not I have no clue =(



edit: yeah no luck with those all plugs in except those and as I traced them they go back to ecu so I'm guessing they have to be plugged

Last edited by ivinklze; May 11th, 2018 at 11:03 AM.
ivinklze is offline   Reply With Quote
Old May 12th, 2018, 09:11 AM   #10
ivinklze
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 19
so I came to a decision of purchasing a new harness of ebay, by the looks of it it seems I have the wrong year harness
https://www.ebay.com/itm/1993-93-FOR...sAAOSwAO1al7Fr

let me know what yall think
ivinklze is offline   Reply With Quote
Old May 12th, 2018, 02:29 PM   #11
yellowrob
Donating User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Pure Michigan
Age: 34
Posts: 1,946
I'm stumped
__________________
Some people are living life and some people are just living.
yellowrob is offline   Reply With Quote
Old May 12th, 2018, 05:13 PM   #12
KLZE Porsche
Politically Correct User Title
 
Join Date: Feb 2004
Location: Alabama
Age: 56
Posts: 5,884
Looks familiar to me.

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

Second plug looks to be one of the secondary harness connectors.
__________________
Success is a measure of determination!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-(AKA Purple Pimp Mobile)

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
KLZE Porsche is offline   Reply With Quote
Old May 13th, 2018, 07:02 AM   #13
ChillinZX
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Lake Zurich
Posts: 242
I'm noticing the poor wiring job. Frayed wires everywhere.
__________________
2000 ZX2 w/ '95 Millenia KL swap, MSPNP (VAF delete, IAT mod, AEM Wideband, Coilpack), MFactory LSD w/ 3-4-5 gearset and 'Plate Mod' 626 trans, Aeromotive fuel system, custom DSS 500hp axles, AWR solid trans mounts, KLG4 IM, MX3 GS brake booster/master combo, GT35 turbo w/ custom 3" downpipe, Ford Racing ZX2 inverted coilovers, Cusco camber plates all around w/ Cusco strut tower bar, custom made traction bars to frame rails, and lots more.
ChillinZX is offline   Reply With Quote
Old May 13th, 2018, 11:59 AM   #14
ivinklze
Newbie
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 19
I was working on the car while I took the pictures.
ivinklze is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTS Flat black, black chrome*,Black reflective vinyl project. Black_GTS Appearance Section 19 October 14th, 2009 06:31 PM
Police chase, arrest Rampage Jackson after he flees scene of accident eric_93pgt Probe Lounge 25 July 16th, 2008 11:01 PM
Metal Slug Rampage flash game saber Probe Lounge 1 June 21st, 2005 10:11 PM
REDLINE RAMPAGE: 2.5 turbo VS. 2.5 turbo Harrison Kill Stories 19 May 13th, 2002 02:47 AM
the rampage Nymphlvr6983 Probe Lounge 19 November 9th, 2001 09:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.

ProbeTalk.com is not affiliated in any way with the Ford Motor Company, the Mazda Motor Corporation, or any subsidiaries of either company.
All views and opinions expressed on this message board are those of the author and not the owners of ProbeTalk.com.