Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!



Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!
Advertise with ProbeTalk - click here to find out how!

ProbeTalk.com Forums

Go Back   ProbeTalk.com Forums > Tech Section > 1st Gen (89-92) All

1st Gen (89-92) All Discussion of Maint Issues for 1st Gen (all models)

Reply
 
Thread Tools
Old April 25th, 2001, 09:33 AM   #1
Karathos
PT Regular
 
Join Date: Apr 2001
Location: Altoona, PA
Posts: 506
I installed a manual boost controller n my probe...While i was boosting somehow(probbly because i'm an idiot) My ooking fam ripped a ole through the hose for the controller...Now my boostguage is pegged at max..and my car wont start...I've checked all the intercooler lines i can see..and also ha to replace th coil due to no spark....any ideas? Or things i could check.I'm depsperate here...I even put my car back to stock without the controller...PLEASE HELP....>Ryan
Karathos is offline   Reply With Quote
Old April 25th, 2001, 09:33 AM   #2
Karathos
PT Regular
 
Join Date: Apr 2001
Location: Altoona, PA
Posts: 506
LOL ok sorry...Manual Boost controller...and the damn fa is what put hole through it...(sorry cant type)
Karathos is offline   Reply With Quote
Old April 25th, 2001, 10:57 AM   #3
Ryanpzz
MegaSquirtPzz
 
Ryanpzz's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Somewhere Different Than Before
Age: 36
Posts: 2,907
Are you getting spark now? I'm curious as to whether or not you blew the timing belt, if the cam doesn't turn neither will the distributor and therefore no spark.

Just a thought hope it helps
Ryanpzz is offline   Reply With Quote
Old April 25th, 2001, 11:38 PM   #4
Karathos
PT Regular
 
Join Date: Apr 2001
Location: Altoona, PA
Posts: 506
Still no spark and i have a new coil in it...Therefore i have no idea...How can i tell if i blew that timingbelt out? Also it is the factory belt...Igot 140 thous...An damage done o it by it breaking? Thanks Ryan
Karathos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.

ProbeTalk.com is not affiliated in any way with the Ford Motor Company, the Mazda Motor Corporation, or any subsidiaries of either company.
All views and opinions expressed on this message board are those of the author and not the owners of ProbeTalk.com.